Keväinen työmaa

Blogiperjantai 2022 lähestyy ja innostuin jälleen kirjoitus puuhiin. Muistan niin elävästi sen innostuksen määrän, kun juttelin ystäväni kanssa jos perustaisin blogin ja hän sanoi kirjoita hakusanaksi rouvasana. Näin tein ja liityin facebook ryhmään, jossa sain hyviä vinkkejä alkuun ja jatkoon. Toinen ystäväni oli pitänyt leipäkoneen elämä blogia jo pitkään ja häneltä tuli myös hyviä vinkkejä ja herkullisia leipäkonetuotoksia testiin. Blogini sai alkunsa hyvien ystävien tuesta!

Pässilä, tervetuloa!! Parkkipaikkoja löytyy monen kokoisille kulkupeleille!

Tämän vuoden blogini on ollut hiljainen. Olen työstänyt mitä blogiltani haluan. Alkuun pystyn blogilla vauhdittamaan noutopihan myyntiä, mutta se voi olla paljon muutakin. Tästä voi tulevaisuudessa todella tulla minun työ! Lopetin säännöllisyyden ja hakukone optimoinnin ja opettelin uudelleen suunnittelu ohjelman ja nyt tuntuu jälleen hienolta palata blogin ääreen. Tulevaisuus on arvoituksia täynnä ja niistä on kiva kertoa blogisssa.

Sepeliä rakennuksen viereen, istutusalueelle kuorikate ja kulkureitille 0-12 kalliomurske.

Tämän blogin kuvat ovat Pässilän työmaalta toukokuussa 2022. Tämä oli pitkän tauon jälkeen ensimmäinen yhteinen työmaamme mieheni ja tyttäreni kanssa. Työmaata mietittiin talvella ja mittakaava meni aivan poskelleen, ajattelin jo ettei tästä mitään tule. Välillä piirsin paperilla ja väri kynillä, juttelin välillä Miran kanssa ja sitten parkkiruudut löytyi. Meillä oli sellainen hyvä flow – maalla on mukavaa työskennellä yhdessä! Suunnitelma ei pitänyt paikkaansa, kaivinkone tuli tontille, mieheni oli ymmärtänyt suunnitelmat tavallaan ja pilvikirsikka löysi paikkansa. Odotan innolla että Mira saa Pässilän kahvilan auki ja taidamme suunnata vohvelikahville tulkaa tekin.

Parkkialueen reuna pengerrettiin luonnonkivin.

Maanrakennus Leinamo Oy:lle on tulossa uudet kotisivut alkukesän aikana. Miehen yrityksen jäsennetty kotisivujen muotoon, toimii kuin parisuhde toisinaan. Tähän palaan, kun sivut valmistuvat. Noutopiha toimii juhannukseen asti 2-3 kertaa viikossa. Sieltä löytyy hyvät materiaalit pieniin piha projekteihin. Aukioloajat päivitetään maannantaisin facebookiin ja instaan. Iida lastaa ja rahastaa taitavasti.

Blogin kautta olen jäsentänyt omaa työtäni valtavasti! Olen ottanut vain 2 lopputiliä ja todennut että ei sittenkään. Tällä hetkellä toteutamme työmaata, jonka omistaja otti yhtettä viime vuoden ratsastusleirillä ja jotenkin kivasti tämä työmaa varmasti valmistuu ennen seuraavaa ratsastusleiriä toivottavasti jo hyvissä ajoin ennen juhannusta. Tulevan syksyn 2022 työmaihin vielä mahtuu 1-3 projektia mukaan. Ota yhtettä, jos pihasi kaipaa uudellen järjestelyä.

Mukavia pihaprojekteja kaikille! Oli ne sitten pieniä tai suuria.

Sanna

#noutopiha2022 #blogiperjantai22 #pässilä #iittalavillage #visitiittala #vastuullisuus

Advertisement

Julkaissut leinamo

Olen maanrakentajan vaimo. Pyöritämme mieheni kanssa maanrakennus yritystä Iittalassa. Mieheni tykkää tehdä näkyvää jälkeä kone voimin ja minä työnkentelen toimistossa ja jalkaudun pikku hiljaa työmaita kohden. Koulutukseltani olen Hortonomi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: