Piha hommia

Kevät alkaa viimein vihertämään. Pitkään sitä on odotettukin. Noutopihan pääsimme avaamaan viime viikolla. Usein noutopiha on avattu jo ennen vappua, tänä vuonna näin toukokuun puolessa välissä.

Tämän kevään noutopihan toiminnasta on mukana vastaamassa tyttäremme Iida. Noutopihan päätuotteet on 8 lajia; viherrakennusmulta ja kuorikate, hiekka, kivituhka 0-4, murskeet 0-8 ja 0-12, sepeli 8-16, singeli 8-20. Näitä tuotteita lastataan pienkuormaajalla peräkärryn kyytiin 400l kauhallisia. Kauhallinen painaa noin 500 kg, joten peräkärryn kantavuus kestää yhden kauhallisen. Kuorikate on kevyempää sitä mahtuu kärryyn usein 2-3 kauhallista. Aukiolo ajankohdat ilmoitetaan alkuviikosta facessa ja instassa. Noutopiha on avoinna 2-3 kertaa viikossa, pari tuntia kerralla. Maksu onnistuu pienkuormaajan kuskille maksupäätteellä.

Murkskeen 0-8, lastausta pienkuormaajalla

Keväälle on tarkoitus saada uudelleen toimimaan suursäkkien toimitus. Säkkien toimituksen haaste on ollut säkkien purkaminen. Kevään hankkinnoissa tuli tukkikärry, jolla onnistuu risujen kerääminen sekä säkkien toimitus. Tukkikärry odottaa sivuseiniä, jotta säkkien toimitus saataisi käyntiin. Tilanteen etenemisestä tiedoitamme somessa lisää.

Keväisiä työmaita on alkamassa mm. parkkipaikka projekti iittalassa, salaojista pihan muotooiluun parolassa ja mökki projekteja. Näistä kirjoittelen kesän aikana lisää.

Kevään 2022 kuorikatetta noutopihalla Iittalassa

Olisi mukava kuulla miten sinä olet noutopihan tuotteita käyttänyt ?

Iloa pihahommiin ja yhdessä tekemisen riemua!

Kevät terveisin

Sanna

Advertisement

Julkaissut leinamo

Olen maanrakentajan vaimo. Pyöritämme mieheni kanssa maanrakennus yritystä Iittalassa. Mieheni tykkää tehdä näkyvää jälkeä kone voimin ja minä työnkentelen toimistossa ja jalkaudun pikku hiljaa työmaita kohden. Koulutukseltani olen Hortonomi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: